Workshop verven met Wilgenbast

Door: Marijke Bongers, op 16 september 2022 

Marijke Bongers geeft zondag 9 oktober tijdens de sustainable fashionweek een gratis workshop stof verven en inkt maken met Wilgenbast.

De workshop is van 13:00-15:45 en zal gehouden worden in het open gebouwtje in de pluktuin van het Castellum Hoge Woerd, Utrecht. Houdt evt. rekening met warme kleding.

Aansluitend geeft om 16:00 uur Tet Koffeman een zangperformance in het Wilgenkoningin kostuum gemaakt door Marijke Bongers.

Het kostuum werd op 23 september eerder gebruikt tijdens de wake voor de bomen van Amelisweerd op het Domplein te Utrecht.

Het Castellum de Hoge Woerd is open van 10:00-17:00 uur en voor de workshop kan je de expositie (gratis) Compost kleding bezoeken.

Aanmelden voor de workshop is nodig ivm. de voorbereidingen en kan via https://www.utrechtnatuurlijk.nl/activiteiten/workshop-wilgenbast/

Het maximum is 10 personen, zeg alsjeblieft ruim op tijd af als je toch niet kunt komen zodat een ander je plaats kan krijgen.

5 comments on “Workshop verven met Wilgenbast”

    1. Ha Tineke Veeken, Ik schrijf je erbij! Begrijp ik het goed dat jij niet dezelfde Tineke bent die met Mique mee komt? vr.gr. Marijke

    2. Hi Tineke Veeken, kan je me alsjeblieft even een e-mail sturen naar info@marijkebongers.nl ? Dan kan ik een bevestiging met informatie sturen en voorkom ik dubbele boekingen omdat ik alles op 1 plek heb. Hartelijk dank! vr.gr. Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2021 Marijke Bongers
crossmenu